Vår dag | sofieemmaingrid
sofieemmaingrid

sofieemmaingrid

Annons

Vår dag

Hej på er! Jag tänkte kika in och berätta lite om vår dag. Li’s första dag på förskolan efter jullovet, som hon längtat. Lämningen gick lika bra som alltid nu för tiden, hon älskar verkligen att vara där och det känns så bra och tryggt att hon trivs så pass bra där. Ibland lite för bra då det kan vara nästintill omöjligt att få med henne hem därifrån haha. Men idag gick de endå förvånansvärt bra, jag behövde bara tjata några gånger sen gick hon snällt med till bilen för att åka hem.

Medans hon var på förskolan så passade jag på att städa hemma, det var välbehövligt. Stella (vår hund) är i någon period nu när hon fäller SÅ mycket. Hon fäller alltid ganska mycket men nu är det extremt så att dammsuga idag var ett måste. Jag hann även ta tag i lite tvätt och disk och plötsligt så kändes vårt hem beboligt igen. Imorgon ska jag byta alla sängkläder med inför helgen.

Hemma efter förskolan sä hade vi lite fruktstund tillsammans, det brukar vi ha efter förskolan eftersom vi oftast äter middag sen vid 16-17 när Linus kommer hem från jobbet. Idag provade vi en nyttigare variant av falukorv i ugn. Vi äter vanligtvis falukorv 1-2 gånger i månaden så vi hade kvar i frysen från innan vi började med denna ”dieten”. Kändes onödigt att bara låta den ligga och endast inhandla en massa nytt, falukorv är ju inte sådär nyttigt. Men iallafall så improviserade jag ihop nån slags falukorv ugn ”gratäng” med krossade tomater, massor av broccoli, gullök, körsbärstomater och lite lite 4% grädde. Till de åt vi tomat & spenat pasta. Det blev faktiskt förvånansvärt gott. Annars när vi för falukorv så brukar vi ha massor av ost, ketchup och grädde och servera med potatismos så detta alternativet var ju betydligt bättre men kanske inte riktigt lika gott såklart, men helt klart ätbart.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
sofieemmaingrid

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats