I samarbete med Herobility | sofieemmaingrid
sofieemmaingrid

sofieemmaingrid

Annons

I samarbete med Herobility

Inlägget är i samarbete med Herobility.

Hej på er! Ni som följer mig även på instagram har säkert sett att jag nyligen inlett ett samarbete med Herobility. Ett företag som säljer fantastiska babyprodukter som nappar, nappflaskor m.m. Och ni som följt mig länge, kanske sen min första dotter var liten vet att det gått åt en hel del nappflaskor hemma hos oss då båda våra barn varit/är flaskbarn. Vilket automatiskt lett till att vi provat flera olika märken av just nappflaskor. Men jag kan med handen på hjärtat helt ärligt säga att dessa är de absolut BÄSTA flaskorna vi testat. Wow vilken skillnad dom gjort för oss. Lykke har enda sen hon började med flaska vid ca 2 månaders ålder varit kräsen och haft svårt att greppa flaskorna, likaså med nappar. Napparna har bara flugit ut lika snabbt. Och vid matningen har själva nappdelen mest glidit runt i munnen och majoriteten av maten har hamnat utanför munnen, helt hopplöst med andra ord. Och då har vi provat flera olika märken men inget har funkat. Tills nu. För ca 2 veckor sen provade vi första Herobility flaskan och direkt tog hon ett stadigt grepp och fick i sig allt som var i flaskan. Det blev en lugn och mysig matning istället för en stressad där bebis bara blivit arg för att greppet inte funkat och maten försvunnit.

Själva nappen på flaskan är en helt annat mot det olika vi provat förut, trots att vi provat både runda och de mer platta. Dessa är mer åt de platta håller men inte bara själva sugdelen utan hela nappen, vilket gör de extra lätt för bebis att greppa.

Jag är så glad att vi provade dessa. Även napparna tar hon så mycket bättre så nu håller vi på att byta ut alla nappar här hemma mot herobilitys. Även napparna finns i olika storlekar och färger och även självlysande som är perfekt under natten, det har vi haft både till Li som liten och nu till Lykke. Nöjd bebis – nöjd mamma!

Herobilty har säkert som ni vet olika flaskor, både modeller, storlekar och färger. Och även pipmuggar och annat för bebisar. Kika in på hemsidan här för att kolla in alla deras fantastiska produkter.

Min favorit är deras Eco Hero Bottle. Det är en flaska i glas med silikonskydd. Väldigt lätt att greppa i handen för både förälder och barn. Och att den är just eco är ju såklart ett stort plus. Och så är dom ju också extremt snygga och finns i flera härliga färger, vi har den både i grått och rosa. Något annats om är så bra med herobility är att för varje såld flaska så går en del av intäkterna till att plantera träd och motverka avtrycket av koldioxid.

Något som vi ser fram emot att prova är deras pipmuggar. Nu är ju Lykke snart så pass stor att de är dags att börja introducera lite mat och därmed även lite vatten. Och dessa pipmuggarna står först på listan till att prövas. Dom är så söta med sina små fötter (som även går att ta bort (likaså handtagen) ).

Som ni ser har vi redan hunnit samla på oss en hel del produkter därifrån och fler lär de absolut bli. I takt med att lilltjejen växer kommer vi definitivt att införskaffa fler av dom större flaskorna där de rymmer mer mat i. Man kan också köpa till separata ”nappar” till flaskorna för att byta ut av hygienskäl eller om man bara vill ha större storlek helt enkelt. Så smidigt!

Jag har även fått äran att dela med mig av en rabattkod till er. Med min kod ’sofieemmaingrid15’ så får ni hela 15% rabatt på er beställning. (Koden gäller ej vid köp av HeroEcoFeeding starter pack.)

Glöm inte att kika in på deras hemsidan HÄR!

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
sofieemmaingrid

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats