Fredag och libapizza | sofieemmaingrid
sofieemmaingrid

sofieemmaingrid

Annons

Fredag och libapizza

Hej på er! Så blev det fredag igen, veckorna går snabbt och snart är det förhoppningsvis vår. Idag har vi hållt oss hemma jag och tjejerna. Efter den natten vi hade så är de inte så konstigt. Lykke har haft ont i magen ett par dagar men igårkväll blev de ohållbart och hon bara skrek och pruttade omvartannat, stackarn. Tillslut efter många timmars försök lyckades jag vagga henne till sömns i min famn. Hon vaknade sen för mat efter ett par timmar och somnade sen om en liten stund för att sen vakna i ren panik med jätteont. Då var klockan 03.50 och hon hade så ont att tillomed Li vaknade av hennes skrik. Hon vaknar aldrig annars av att Lykke är ledsen men detta skriket var så fruktansvärt att jag förstår att hon inte kunde sova igenom de. Så Li kom då in o la sig hos oss där vi desperat försökte trösta Lykke. Efter en timmes magmassage och pysventil så blev de bättre och hon lyckades somnade om till kl 8.30. Vi andra lyckades dock inte så vi har varit vakna sen dess med Krambjörnarna på tv’n i sovrummet låg vi och myste jag, Linus och Li. Ganska mysigt endå trots att klockan var 4 på natten.

När klockan blev 6 gav sig Linus iväg till jobbet och jag och Li steg upp och satte oss i köket och lekte med lera innan vi tog tag i tvätten. Sen har vi mest myst i sängen hela dagen, kollat på både VAIANA och bamse, några av Li’s favoriter. vi har varit så trötta efter natten så mycket mer än så har inte orkats med.

När Linus sen kom hem från jobbet så gjorde vi hemmalagade pizzor på libabröd. Vi har aldrig provat de förut men som jag fattat de ska de vara en nyttigare variant av hemlagad pizza. Jag hittade receptet hos viktväktarna. Så de gjorde vi varsin och de blev riktigt gott faktiskt. Vi använde libabröd, kyckling, mager ost, strimlad kalkon, paprika, rödlök och tomatsås. Li älskade att få göra sin alldeles egna pizza och hon tyckte den var så god att hon nästan åt upp en hel själv haha, det gjorde inte ens jag.

Och nu väntar en kväll i soffan framför talang. Hoppas ni får en härlig kväll! Och vi hoppas att få mer sömn inatt haha.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
sofieemmaingrid

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats